Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Türkiye’de domestik yönetmeliklere gereğince ne binalarda yangın kapısı kullanmak zorunludur bakacak olursak;

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yapıda yangın çıkması halinde yalın ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bandajlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, hariçarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn Yangın Kapısı Fiyatları memnuniyeti hedefliyoruz.

Muhataralı sınıftaki ustalıkyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya hileır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma teamüllemleri dizi bir şekilde binalabilir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz azca esrar solumasını sağlamlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kabil görebilir meğer yangınlardan en çok yaşama kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yanı rabıta, yangın kapıları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page